Kachel FM 2018: Muziekweekend Kachel FM begint eigen loonbedrijf

Kachel FM 2018: Muziekweekend Kachel FM begint eigen loonbedrijf

HOONHORST – Piratenfeest en muziekmarathon groeit na 14 jaar nog steeds. Er is een gloednieuw loonbedrijf in Hoonhorst, in te huren voor allerlei klussen. Zo is het verhaal van de nieuwe veelbekeken promotievideo van het muziekweekend van Kachel FM. Vrijdag 21 september tot en met zondag 23 september zal het jaarlijkse feest weer in Hoonhorst worden gehouden.

LUDIEKE PROMO
De vaste fans zitten er vaak al weken naar uit te kijken, niet alleen naar het muziekweekend, maar ook naar de promotievideo van Kachel FM. Deze -altijd ludieke- video wordt al enkele jaren ruim voor het evenement ‘released’, en weet vele views, likes en reacties te verzamelen. In de video gaat het team verder op het thema, dit jaar met Boer Zwartenberg, die wakker wordt in een weiland en zich afvraagt hoe hij al zijn werkzaamheden voor die dag gedaan krijgt. Gelukkig is daar ‘Loonbedrijf Kachel FM’, of toch niet?

GIET DE BOER OP
Het lukt ze nog steeds, het team achter Kachel FM, om elk jaar weer een nieuw thema met bijpassend voertuig te kiezen. Zo hadden ze eerder al een limousine, een legertruck en vorig jaar zelfs een complete brandweerauto gekocht ter promotie van het evenement. Met het boeren-thema was het even zoeken, zo doet de promotievideo geloven, maar wat moois hebben ze zeker gekocht. Een combine (dorsmachine) en diverse kleine tractors zijn inmiddels al regelmatig in de regio te spotten, voorzien van kenmerkende zwart/oranje kleur en zelfs een ‘Loonbedrijf Kachel FM’-logo. De voertuigen zullen ook tijdens het weekend te bekijken zijn. Het terrein zal ook aangekleed worden in het thema, met onder andere een extra tent in de vorm van een varken.

PROGRAMMA
In navolging van de succesvolle ‘Deutsche Freitag’ van vorig jaar, zal dat dit jaar vervolg krijgen. Tirol Sound, Apresski uurtje en zangeres Nicki maken de thema-avond compleet. Op de zaterdagavond zullen de succesvolle band Vol Gas! en zanger Martin Dams op het podium staan en wordt bij de kachel muziek verzorgd door Schot Deur ‘t Pleeraam. Zondagmiddag zullen niemand minder dan Jannes en Aukje Fijn het muziekweekend spetterend afsluiten.

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en is gratis te bezoeken, behalve op de zaterdagavond (10 euro entree). Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend ook non-stop een livestream te volgen zijn. Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl.