Kachel FM 2019: Ludieke video van Kachel FM al 100.000 keer bekeken

Kachel FM 2019: Ludieke video van Kachel FM al 100.000 keer bekeken

HOONHORST – Een video van muziekweekend Kachel FM is in 4 dagen tijd maar liefst 100.000 keer bekeken. Ter promotie van het evenement was er een ludieke video gemaakt, waarin het team van Kachel FM een feestschuur gaat bouwen.

Alles wat bij die bouw goed en mis gaat, trekt in de eerste paar dagen dat de video online staat al enorm veel kijkers: nu al ruim het dubbele van het aantal kijkers van de video van vorig jaar. Ook is er veel herkenbaarheid in de bijna 1000 reacties onder de video. De video is te bekijken via Facebook en YouTube. Kachel FM wordt gehouden op 20, 21 en 22 september in Hoonhorst.

NIEUW THEMA: DOAR KUJ OP BOUW’N!
Het lukt ze elk jaar weer, het team achter Kachel FM, om een nieuw thema met bijpassende voertuigen te kiezen en op basis daarvan een bijzondere promotie video te maken. Zo hadden ze eerder al een limousine, een legertruck, een brandweerauto en vorig jaar een grote combine (dorsmachine). Dit jaar zijn er ‘gloednieuwe’ bedrijfsbusjes van ‘Bouwbedrijf Kachel FM’ te spotten in de omgeving van Hoonhorst, soms vergezeld van de nu al beroemde rijdende dixi. De voertuigen zullen ook tijdens het weekend te bekijken zijn.

PROGRAMMA
Op de vrijdagavond komt naast Hillbilly Moonshiners en Ultimate Deejays, speciaal voor deze 15e editie ook Jan Smit naar Hoonhorst! Na dit vlammende optreden, gaat het feestweekend zaterdagavond verder met een vol programma: Buren van de brandweer, Aukje Fijn, DJ Hitch, Jhonny & the rockers en de succesvolle rockband De Wethouders. Zondagmiddag is er in de feesttent een kinderprogramma en op het hoofdpodium staan Jan Keizer & Annie Schilder, Martin Dams en het weekend wordt afgesloten met Peter Beense!

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en voor de vrijdag en zaterdag is de kaartverkoop bij de ingang, zondagmiddag is gratis entree. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend ook non-stop een livestream te volgen zijn. Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl.