Kachel FM 2020: Kachel FM gaat rondtoeren met eigen bus

Kachel FM 2020: Kachel FM gaat rondtoeren met eigen bus

HOONHORST – Afgelopen weekend is de nieuwe ludieke promotievideo van vriendengroep en muziekweekend Kachel FM online gezet, op YouTube en Facebook. Deze altijd veel (vorig jaar ruim 250.000 keer) beken video is inmiddels een traditie geworden. In het verhaal van deze video gaan ze op zoek naar alternatieven voor hun tent, omdat ze het niet zien zitten om vanwege de corona op een kleine tent over te gaan.

Kachel FM gaat door, per bus
Ondanks dat veel evenementen (moeten) besluiten om in deze tijd niet door te gaan, wil het team Kachel FM toch niet hun feestweekend ongemerkt voorbij laten gaan. Ze hebben een unieke half-open DAF bus gekocht en opgeknapt. Deze bus zal tijdens het weekend van 18, 19 en 20 september door het Vechtdal toeren en waarschijnlijk ook daarbuiten. Vanuit de bus zal er ‘gewoon’ non-stop live radio worden gemaakt, live met beeld uitgezonden via website en app.

Het terras op
De bus zal tijdens de 3-daagse elke dag langs verschillende horeca gelegenheden rijden, waar je van tevoren een tafel kunt reserveren op het terras. De lijst met de plaatsen waar ze komen te staan zal binnenkort op hun Facebook pagina en website worden geplaatst, waarna een plek is te reserveren. Kachel FM voldoet hiermee aan de geldende richtlijnen en hoopt hiermee zo veel mogelijk mensen toch te laten genieten van een weekendje Kachel FM. En de oude plannen voor dit jaar? “Die bewaren we nog even voor volgend jaar”, zo laten de heren weten.

Webshop
Omdat het dit jaar niet mogelijk is hun t-shirts te verkopen aan de tent, heeft Kachel FM voor het eerst nu ook een webshop voor hun merchandise. Momenteel zijn de unieke Kachel FM 2020 t-shirts al te bestellen, maar binnenkort komen daar meer artikelen bij, dus houdt de site in de gaten.

Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl.