Eigen boot blijkt nieuwste voertuig van Kachel FM

Eigen boot blijkt nieuwste voertuig van Kachel FM

Muziekweekend vaart weer als vanouds vanuit Hoonhorst

HOONHORST – Alle hens aan dek! Muziekweekend Kachel FM komt er weer aan. Na 2 jaar niet een normale editie te kunnen houden, heeft de vriendengroep traditiegetrouw hun nieuwe ludieke promotievideo online gezet, ter promotie van het aankomende feestweekend op 16, 17 en 18 september in Hoonhorst.

MET DE BOOT
In de nieuwe video, in de eerste paar uur al meer dan 50.000 keer bekeken, wordt de zoektocht gevolgd naar een nieuw promotie voertuig. Altijd wat unieks verzinnen blijk nog niet makkelijk, maar team Kachel FM blijkt een boot op de kop te hebben getikt. Niet alles gaat daarbij volgens plan, maar uiteindelijk met hulp van kapitein Zwartenberg vaart het de goede kant op.

STEEDS WAT ANDERS
Elke editie van het piraten muziekweekend staat er een ander thema centraal, met niet alleen een eigen logo, maar ook bijpassende voertuigen. Eerder kwamen er onder meer al een limousine, brandweerauto en combine voorbij. Afgelopen twee jaar werd er in een aangepast programma al rijdend uitgezonden vanuit hun eigen bus.

Dit jaar dus een water-thema, met zelfs twee eigen boten. Het evenemententerrein ligt slechts naast een smalle sloot, waar de boten niet in passen. Dus of in tegenstelling tot eerdere jaren, de nieuwe voertuigen wel te zien zullen zijn tijdens het Kachel FM weekend, wilde woordvoerder Stefan Eilert nog niks concreets op zeggen, maar “Ook in deze droge tijd, is geen water ons te diep”.

PROGRAMMA
Op de vrijdagavond 16 september zijn er optredens Jaman dut Voedertietels en DJ Paul Elstak. Dat wordt zaterdagavond gevolgd door Alice Springs Band en de Beatcrooks. Zondagmiddag en avond sluiten de Zingende Stucadoor, Ancora en Django Wagner de 18e editie van Kachel FM af.

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en voor de vrijdag en zaterdag is de kaartverkoop bij de ingang, zondagmiddag is gratis entree. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend (van vrijdagochtend tot zondagavond) ook non-stop een livestream te volgen zijn. Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl.

Bekijk de video op Facebook of YouTube.

Foto’s: Kachel FM