Kachel FM 2021: Nieuwe regels te laat – Kachel FM valt in het water

Kachel FM 2021: Nieuwe regels te laat – Kachel FM valt in het water

Wel een nieuwe bus tour door de regio

HOONHORST – Voor het piratenmuziekweekend komen de aangekondigde versoepelingen van de corona maatregelen te laat. Het jaarlijkse 3-daagse evenement kan ook dit jaar niet hun tenten opzetten en podium opbouwen aan de Tibbensteeg in Hoonhorst. Anders gezegd: Kachel FM valt in het water, en dat is precies het thema van hun unieke promotievideo.

LUDIEKE VIDEO
De ludieke promotievideo is inmiddels al jarenlang een vaste traditie van de vriendengroep achter Kachel FM. Vele fans wachten altijd weer in spanning af wat voor gekkigheid er dit jaar in de video zit. In de nieuwe video blijkt dat ondanks het feest in het water gevallen is, het team toch er het beste van weet te maken, vanuit het water… De video staat dit jaar niet alleen op Facebook en YouTube, maar samen met andere unieke video’s ook op hun eigen Tiktok account ( https://www.tiktok.com/@kachelfm ). Met ruim 6.700 volgers en videofragmenten met meer dan 100.000 views, is ook Kachel FM daar inmiddels een grote hit.

BUSTOUR
Komend weekend had Kachel FM weer gewoon ouderwets aan de Tibbensteeg in Hoonhorst moeten plaatsvinden. Dat gaat helaas niet lukken, zo laten de heren weten, maar toch willen ze ook dit jaar niet ongemerkt het weekend voorbij laten gaan. Met hun unieke half-open DAF bus zullen ze op pad gaan. Live radio zal er worden gemaakt vanuit de rijdende bus, te kijken en luisteren via site en app.

Er kunnen nog stops worden aangemeld, zoals lokale keet of buurtfeest, waar de bus even live radio komt maken, waarna de bus weer vertrekt. Zo zijn ze momenteel druk bezig om een route uit te stippelen door de regio.

WEBSHOP
Omdat het dit jaar niet mogelijk is hun t-shirts en andere merchandise te verkopen aan de tent, heeft Kachel FM een webshop hiervoor opgezet op hun website. Momenteel zijn onder andere twee unieke Kachel FM 2021 t-shirts te bestellen. De voorraad is beperkt.

Meer informatie via facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl. Kachel FM zal live uitzenden vanaf vrijdagochtend t/m zondagavond.

Ook te bekijken via YouTube en Facebook.